Publicitat
Publicitat

Concert de final de curs de l'escola de música El Gavià

L'escola municipal de música El Gavià ha programat quatre actuacions de comiat d'aquest curs escolar. La primera es va fer divendres i va anar a càrrec dels més petits del centre. Les següents es faran els dies 8, 15 i 16 de juny.

S'acaba un nou curs escolar, i l'escola municipal de música El Gavià ha programat diversos concerts de clausura de les classes. S'han previst diferents actuacions, en funció de l'edat dels estudiants. Els primers a actuar van ser els més petits del centre, els alumnes de 3, 4 i 5 anys i de Preliminar I i II, que van oferir un concert divendres a la tarda a la sala polivalent municipal. Van interpretar cançons amb ukelele, flauta de bec i instruments orff. I després van fer una cantata conjunta dels animals de la granja.

Aquestes actuacions són una oportunitat per ensenyar als pares el que han après els nens i nenes durant les classes i també una manera de perdre la por a actuar en públic i a pujar a dalt d'un escenari. 

S'han previst tres concerts més: el 8 de juny, amb els alumnes de cicle mitjà, el 15 que es programa berenada i alguna sorpresa, i es tancaran les actuacions de final de curs amb un concert el 16 de juny dels combos a la platja. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar