Publicitat
Publicitat

Festa de comiat dels alumnes de Batxillerat

L'institut El Pedró va acollir divendres la festa de comiat dels alumnes que aquest any han acabat 2n de Batxillerat. Va ser una celebració amb molts adéus. A més del dels estudiants, marxen del centre la directora, Roser Aguado, la cap d'estudis, Teresa Prats, i el professor Jaume Salvat, que es jubila.

Emoció i riures en la festa de comiat dels alumnes de Batxillerat de l'institut El Pedró de l'Escala que enguany marxen del centre. A la festa, que va tenir lloc divendres al vespre al pati de l'institut, hi va haver tots els ingredients indispensables per a una gran celebració a l'estil americà: parlaments, entrega de bandes i birrets, sessió de fotografies al photocall que s'havia muntat per a l'ocasió, piscolabis i també alguna sorpresa. Els alumnes de 2n de Batxillerat van estar acompanyats pels estudiants de 1er, familiars i també del professorat. 

A més de l'adéu dels estudiants, enguany també hi ha diversos comiats a l'equip directiu: la directora i la cap d'estudis, Teresa Prats, que marxen del centre. Una feina que l'alcalde va voler agrair públicament.

I aquest curs escolar es jubila un professor històric de l'institut i molt estimat pels alumnes: en Jaume Salvat. 

Va tancar la festa l'entrega d'un regal als tutors de 2n de Batxillerat. I la celebració es va acabar amb el tradicional llançament de birrets.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar