Publicitat
Publicitat

Donatiu d'un carboxímetre al CAP de l'Escala

L'Associació de Britànics de Catalunya a l'Alt Empordà ha donat un carboxímetre a l'Àrea bàsica de Salut de l'Escala, un aparell que ajuda a combatre el tabaquisme i es fa servir en les sessions per deixar el tabac. El donatiu s'emmarca en la celebració de la Setmana sense fum i el dia 31 de maig, dijous, del Dia mundial sense tabac. 

Amb motiu de la Setmana sense tabac, l'Associació de Britànics de Catalunya a l'Alt Empordà ha donat un carboxímetre a l'Àrea bàsica de Salut de l'Escala. Aquest aparell serveix per mesurar els nivells de CO en sang que tenim al cos. I és molt útil per a les persones que volen deixar de fumar, perquè permet prendre consciència del grau de toxicitat que tenen a l'organisme i ajuda a motivar-los en el procés. El CAP de l'Escala organitza grups de teràpia per a deixar de fumar i fins ara no es disposava d'aquest aparell. 

A l'acte hi han assistit el gerent de la Fundació Salut Empordà, Martí Masferrer, i l'alcalde de l'Escala.

En el marc de la Setmana sense tabac, dijous el CAP muntarà una parada a davant del centre per a conscienciar de la necessitat de deixar de fumar. I enguany podran comptar amb un carboxímetre. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar