L'Escala 3 Sant Feliu 5

L'Escala tanca temporada amb un nova derrota , aquesta vegada 3 a 5 contra el Sant feliu. Els escalencs acaben cinquens quan l'objectiu era aspirara a l'ascens.

El Futbol Club l'Escala tanca temporada acumulant una nova derrota, la tònica de l'equip després d'haver perdut opcions de pujar de categoria.Ho fa amb una nova golejada a casa, aquesta vegada per 3 a 5 contra el Sant Feliu.Amb aquest resultat els escalencs, amb 58 punts, es queden amb la cinquena posició a la classificació, quan l'objectiu era pujar de categoria.Al minut 8 arribava el 0 a 1. Bahamonde avançava els visitants després d'un llarg sprint. Amb un parell de tocs es posava la pilota bé i rematava superant Joan Mill per primera vegada, cosa que acabaria fent en tres ocasions més.Quatre minuts després, al 12, un ex-escalenc , Marc Feixas llençava un còrner, que rematava Keumanga de cap a la xarxa. Era el 0 a 2.Al 26, repetia Bahamonde, això sí,  gràcies a la generositat de Brice, que robava la pilota a Joan Mill i es quedava davant la línia de gol, tot esperant Bahamonde que arribés i marqués, i és que el jugador del Guíxols aspirava a ser el màxim golejador de la categoria.Abans d'acabar la primera part encara es van poder veure dos gols més, un per cada equip.Primer reduïa distàncies per l'Escala Pol Compte , que d'un fort cacau feia el primer pels locals.Al minut 44 arribaria l'1 a 4, aquesta vegada gràcies a una bona combinació entre Brice i Marc Feixas que portava al tercer gol de la tarda de Bahamonde.Passada la mitja part continuava la sagnia local amb el quart del màxim golejador de Segona Catalana.El dorsal 9 del Guíxols ara marcava de cap rematant una falta llençada per Carlos Zayas, fent l'1 a 5, un marcador que rondava la humiliació.Finalement l'Escala aconseguia arreglar el marcador amb dos gols de Xavi Mora.Al minut 70 feia el 2 a 5 després una bona jugada de Marc Gasull que rematava d'un xut creuat molt fort.A l'últim minut arribaria el 3 a 5 , aquesta vegada gràcies a una bona acció de Roger Puig.Aquest ha estat l'últim partit per l'entrenador de l'equip Ricard ferrer , i per jugadors com Salam, Nil Pàmies, Aleix Masjoan i Agustí Garcia. Pol Compte és dubte per la propera temporada.Abans del partit es va fer l'acomiadament de Salam, a qui tots els jugadors van fer el passadís.Una mala segona volta deixa l'Escala sense la Primera Catalana. A la primera els escalencs només van perdre un partit i a la segona han acumulat fins a 9 derrotes.