Publicitat
Publicitat

Balanç de mandat, a un any d'eleccions

Ahir es van complir tres anys des de les últimes eleccions municipals. Els cinc grups amb representació a l'Ajuntament n'han parlat per aquest informatiu, amb un balanç desigual segons si qui en parla és equip de govern o oposició. Des del govern, tant el PSC com el regidor no adscrit en parlen positivament;

Pel que fa a l'any que queda de mandat, Puga parla especialment del projecte de govern i de la satisfacció per la planificació que el seu equip ha traçat en les diferents àrees de govern.

També es fa una valoració positiva des del grup d'ERC, tot i puntualitzar el descontent perquè no se'ls ha escoltat prou.

El balanç més crític ve de formacions com el PDECat i PP. Uns denunciant que s'ha governat de cara a la galeria, l'altre, sempre crític envers les obres d'envergadura i reivindicant una rebaixa d'impostos.

Queda només un any per a les properes eleccions. I qui més qui menys comença a activar la maquinària de partit per articular la candidatura amb què presentar-s'hi.

Al PSC posen a l'horitzó a finals d'estiu per començar a treballar-hi i l'actual alcalde no es vol mullar sobre si repetirà o no. Si no repetís, seria el primer cop des de 1983 que l'alcalde no es presenta després d'un primer mandat en el càrrec.

S'entreveuen llistes continuistes al PDECat i a ERC, si bé ni un partit ni l'altre han activat encara el procés per escollir candidat.

Al PP, el seu líder apunta que tindria ganes de continuar però que amb el context nacional actual, podria abandonar el seu càrrec a finals d'any.

Qui si que no repetirà com a cap de llista serà Àngel Rodríguez, tot un històric a l'Ajuntament, regidor des del 2003 i cap de llista d'ICV-EUiA des de 1999, ara regidor no adscrit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar