Publicitat
Publicitat

Les escoles celebren el 1er English Day

Continuen les activitats que ajuden a relacionar els alumnes dels centres educatius del municipi. La darrera ha estat l'English Day. Compartint tot un matí sempre parlant en anglès han competit en diferents jocs.

Alumnes de Cicle Superior de les Escoles Empúries i Esculapi, amb altres alumnes de l'Institut El Pedró actuant de monitors, han participat a la primera edició  de l'English Day a l'Escala.S'ha celebrat a la Sala Polivalent, on per grups, els joves han anat passant diferents proves.S'ha puntuat d'una banda com s'ha tirat endavant el joc i de l'altra de quina manera s'ha fet servir l'anglès.l'English Day es suma a d'altres activitats que ja s'han fet i on han participat els centres educatius del municipi.L'activitat porta les classes d'anglès fora de l'aula, on es treballa la llengua parlada d'una manera diferent.Tant els balls, com el rodajoc, com ara l'English Day, busquen també posar en contacte els alumnes de les dues escoles de primària de l'Escala, per tal que es coneguin i es relacionin.

Les proves d'aquesta primera edició de l'English Day han estat un Karaoke, saltar a corda, lletrejar, formar una frase i descobrir què explica un alumne que fa mímica.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar