Publicitat
Publicitat

El cartell de la 41a Cantada d'Havaneres de L'Escala

Els Pescadors de l'Escala, Son de l'Havana i Peix Fregit seran els grups que actuaran a la Cantada d'havaneres de la Platja de l'Escala el primer dijous d'agost. Serà l'edició número 41 i per segon any consecutiu serà retransmesa en directe per les televisions de La Xarxa.

La Penya Blaugrana de l'Escala ja ha fet públic el programa de la Cantada d'Havaneres d'enguany, l'acte més multitudinari dels que es celebren a l'Escala al llarg de l'any. La d'enguany serà la quaranta-unena edició de la cantada i comptarà amb tres grups: els "Son de l'Havana", formació de Sant Vicenç dels Horts, que repeteixen després de les bones sensacions que van deixar en la seva actuació de l'any passat; "Peix Fregit", de Palafrugell, tot un clàssic, no en va son el grup no local que més vegades ha actuat a la cantada de l'EScala; i la novetat principal serà el retorn dels Pescadors de l'Escala, absent en les últimes tres cantades a causa de les desavinences entre grup i penya.

La cantada es farà, com sempre, el primer dijous d'agost. Enguany, dijous 2 d'agost. La cantada es desenvoluparà en un format pràcticament idèntic al d'anys anteriors.

L'any passat, amb motiu del 40è aniversari, es va fer una picada d'ullat als origens de la cantada, quan es va iniciar al Port d'en Perris. Per això es va programar una cantada més petita, la vigília, al Port d'en Perris. Aquest any encara s'està estudiant la possibilitat de fer una segona cantada, tot i que tot sembla indicar que no es farà la vigília, sinó en un dia encara no confirmat de juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar