Publicitat
Publicitat

Acabades les obres de prolongació del passeig de Riells

Completada la primera fase de la prolongació del passeig de Riells. Ja s'ha reobert el pas per la punta del Noi Esquerrà i ara falta connectar La Clota Petita amb l'accés amb l'accés al Parc Natural per la zona de les Planasses.

A manca dels darrers detalls, com la col·locació de mobiliari, l'Ajuntament dona per acabada l'obra de prolongació del passeig de Riells fins a la Clota Petita. Abans de Setmana Santa ja es va obrir al trànsit el tram de l'avinguda Riells i ara, els vianants ja poden passar també amb normalitat per la zona de la punta del Noi Esquerrà, arran de mar. En aquesta zona el paviment era molt irregular i estava en molt mal estat. Després d'aquesta actuació, s'ha combinat un paviment amb diferents tons de formigó tintat, amb zones de sauló compactat cap al sector de la Clota Petita. També s'han enjardinat diversos punts. A més, s'ha col·locat nou enllumenat i s'ha creat un espai on poder-se asseure arran d'aigua a la Clota Petita.

L'objectiu municipal és continuar aquesta millora de la connexió per a vianants i ciclistes entre la zona del passeig de Riells i l'accés a la zona de les Planasses (parc natural). En aquest sentit, ja està prevista la redacció de la continuació d'aquest projecte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar