Publicitat
Publicitat

Supernit a la biblioteca

La biblioteca de l’Escala serà divendres una de les que acollirà la Supernit de les biblioteques. Una iniciativa en les quals els nens i nenes inscrits hauran de col•laborar per salvar la Matoll i la Nenúfar.

Els seguidors del Club Super 3 i amants de les aventures i desventures de la família Pla han vist com l'última malifeta del malvat Senyor Pla tancava la Nenúfar i la Matoll a la superbiblioteca de la casa de la família amb un gran cadenat. Per sortir-ne, les dues petites elfes han de resoldre quatre enigmes que donen els quatre números que obren el cadenat. Aquest és el plantejament d'inici del que s'ha batejat com la Supernit de les Biblioteques. I on tots els nens i nenes convocats hauran d'espavilar-se de valent per ajudar la Nenúfar i la Matoll a resoldre aquests enigmes.

A l'Escala, aquesta activitat ha tingut molt bona acollida entre els més petits. Era imprescindible apuntar-se prèviament per poder participar-hi. I ja fa dies que s'han cobert totes les places disponibles, fins el punt que hi ha llista d'espera.

L'activitat té lloc divendres al vespre, a partir de les vuit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar