Publicitat
Publicitat

L'Escala 67 - Mataró B 100, l'Escala baixa a Segona Catalana

El Club Bàsquet l'Escala ha confirmat el descens a Segona Catalana. En la última jornada de lliga els escalencs han perdut clarament contra el líder i campió, el Mataró B. L'equip ja pensa en la propera temporada, on l'aposta serà de nou treballar des de la base.

El Club Bàsquet l'Escala ha tancat temporada a Primera Catalana amb una derrota contundent a casa contra el Mataró B, que s'ha imposat per 33 punts de diferència, 67 a 100.Els del Maresme han estat els campions de lliga, amb només quatre derrotes en tota la temporada.Els locals, en canvi, baixen de categoria, i tornen a Segona Catalana.Als dos primers quarts l'Escala va resistir, amb bon joc.Els parcials eren favorables als visitants però per poca diferència, 22 a 26 i 36 a 40.A la segona part el Mataró va anar per feina i va anar agafant distància al marcador, al tercer temps de 19 punts, 52 a 71.Al tram final del partit les coses van continuar igual, amb els visitants molt encertats i l'Escala que va fer el que va poder.El 67 a 100 final mostra la diferència entre els dos equips.L'Escala atribueix el descens a una mala segona volta.L'objectiu del Club és treballar amb la base, tant a nivell de jugadors com d'entrenadors.

El matx contra el Mataró es tancava amb un petit homenatge a l'equip Júnior Femení, que ha quedat campió a la seva lliga.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar