Publicitat
Publicitat

Càmeres per a gestionar l'accés a La plaja i sensors per regular els aparcaments

L'ajuntament de l'Escala aplicarà noves tecnologies per regular l'accés a la Plaja i el temps d'aparcament als carrers propers. S'estan instal·lant càmeres a la Placeta del peix, al Port d'en Perris i al Carrer de la Torre, i sensors al Carrer Enric serra.

A partir d'aquest estiu l'Ajuntament de l'Escala utilitzarà un sistema de càmeres per gestionar els accessos a la zona de la Plaja i uns sensors per regular els aparcaments als carrers propers.Pel que fa als tres punts d'accés a La Plaja es deixaran baixades o es retiraran les pilones actuals i unes càmeres controlaran les matrícules que hi poden accedir, que prèviament s'hauran autoritzat.El sistema s'està instal·lant, es posarà en marxa en dues setmanes, quan s'obri el Carrer Enric Serra, actualment en obres.En deixar les pilones obertes, els primers dies  els conductors es poden despistar i entrar a la Plaja. És per això que es posaran uns cartells iluminats molt visibles i les tres primeres setmanes es consideraran d'adaptació.

Pel que fa al Carrer Enric Serra , baixant a La Plaja a ma esquerra hi haurà dues zones d'aparcament regulat. Un sistema electrònic amb indicadors lumínics a terra controlarà que els vehicles només estiguin estacionats 10 minuts. Properament es vol implantar a d'altres punts del municipi.L'objectiu és facilitar la rotació de vehicles per afavorir el comerç.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar