Publicitat
Publicitat

Lluís Albert: Cançons de tota una vida

Clàssics l'Escala Empúries recupera cançons de Lluís Albert en el concert de dissabte al CER. Són cançons desconegudes d'un autor especialment conegut per la seva obra sardanista, però que també va conrear el gènere líric i de música lleugera.

La sala d'actes del Centre Cultural Xavier Vilanova acull dissabte a les set de la tarda un concert ben especial dedicat a Lluís Albert, tot fent una selecció de cançons originals seves però poc conegudes pel públic general. I és que Lluís Albert, que ja té 95 anys, a banda de sardanes ha conreat al llarg de la seva vida una diversitat de gèneres important.

El concert serà protagonitzat pel tenor Josep Camós; la soprano Laia Frigolé i la pianista Ekaterina Gagkaeva. El repertori serà bàsicament líric, del gènere conegut com a lieder.

El concert de dissabte forma part del cicle de primavera dels Clàssics l'EScala-Empúries. Està programat per a les set de la tarda. Les entrades es poden comprar anticipadament al preu de 12,50€, 15€ si es compren a taquilla, des d'una hora abans del concert.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar