Publicitat
Publicitat

Manteniment de la sorra de les platges

Aquesta setmana es completen els treballs de posta a punt de les platges per a la temporada d'estiu. A Riells s'han retirat les xarxes i s'ha escampat la sorra i a les platges d'Empúries, molt malmeses per les llevantades d'hivern se n'hi ha portat de nova, extreta de la platja del Riuet.

Les platges de l'Escala, de Riells fins a Empúries, estaran a punt per a la campanya d'estiu. Des de la setmana passada s'hi ha estat treballant en la retirada de les xarxes que contenen la sorra durant l'hivern i en escampar-la en la seva disposició habitual per a la temporada d'estiu.

A les platges d'Empúries, a més, s'hi ha reposat la sorra que havia desaparegut amb els temporals de llevant d'aquest hivern passat. Les màquines la retiren de la platja del Riuet, on cada any se n'hi acumula en excedent, traslladant-la als punts amb més dèficit com la platja del moll grec.

Els treballs de posta a punt de platges van començar la setmana a Riells i aquesta setmana es completarà la feina a les platges d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar