Publicitat
Publicitat

S'entreguen els premis als vins guanyadors de l'Arrels del vi 2018

Flor d'Albera 2015, Babalà 2017, Terres Negres 2015 i Bac de les Ginesteres són els quatre vins guanyadors dels premis Arrels del vi 2018. Aquest matí s'han entregat els guardons a l'Alfolí de la sal. La fira Arrels del vi tindrà lloc aquest cap de setmana a Sant Martí d'Empúries.

Aquest matí s'han donat a conèixer els quatre vins guanyadors de la fira Arrels del vi 2018, escollits per una dotzena de sommeliers en un tast a cegues en què van participar més de 60 referències de la DO Empordà. El millor blanc és per a Flor d'Albera 2015 del Celler Martí Fabra. S'ha considerat que el millor rosat és Babalà 2017 del Celler Cooperatiu d'Espolla. Ha guanyat en la categoria de negre el Terres Negres 2015 d'Espelt Viticultors. I finalment el Bac de les Ginesteres de Vinyes dels Aspres ha estat considerat el millor vi dolç. El director del tast a cegues, Rabel Sabadí, explica que els vins premiats tenen en comú que són molt característics del territori.

Pel que fa al vi dolç, Sabadí considera que és un dels grans valors que té la DO Empordà.

 

Després de l'entrega de premis, que s'ha fet al recinte de l'Alfolí de la Sal de l'Escala, s'ha ofert un tast dels vins guanyadors. El tast a cegues i aquests premis són l'avantsala de la fira Arrels del vi, que tindrà lloc aquest cap de setmana al Parc Creuet de Sant Martí d'Empúries. És una fira professional oberta a tothom que permet degustar un centenar de referències de la DO Empordà.

Enguany ja fa onze anys que Sant Martí d'Empúries acull la fira Arrels del vi, un orgull pel municipi de l'Escala.

L'any passat van passar pel recinte d'Arrels del vi més de 3.000 visitants.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar