Publicitat
Publicitat

En preparació la 53ena Peregrinació de l'Esperança a Lourdes

Fins al dia 19 es poden fer les inscripcions per a una nova Peregrinació a l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. El viatge es farà entre el 26 i 30 de juny i hi assistiran unes 800 persones de les comarques de Girona.

Anunci 0s

El Santuari de la Mare de Déu de Lourdes és un lloc que aplega  prop de 4 milions de visitants a l'any. Una de les visites tradicionals és la Peregrinació de l'Esperança, que enguany, en la 53ena edició,  es celebra entre el 26 i el 30 de juny.S'organitza des de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat de Girona.De les comarques de Girona hi aniran 800 persones, de les quals 200 són malalts, 400 cuidadors i 200 peregrins.Les inscripcions es poden fer fins el dia 19 d'aquest mes, tot i que hi ha la possibilitat de fer-ho fins uns dies més tard.Durant l'estada de 5 dies es fan activitats diverses a les que es pot assistir de manera voluntària.

El preu del viatge i estada per malalt està sobre els 200 euros i el del peregrí en 350.Des de l'Hospitalitat s'explica però, que els diners no han d'ésser un problema.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar