L'Escala 3 Porqueres 4

L'Escala perd 3 a 4 amb el Porqueres amb gols visitants de dos exjugadors de l'Escala, Josep Molinas i Sile Cámara.

El Futbol Club l'Escala està tancant la temporada de manera decebedora.D'optar a la promoció d'ascens fa un mes s'ha passat a quedar a 10 punts del Bescanó a dues jornades del final de la lliga.L'últim entrebanc l'han patit els homes de Ricard Ferrer davant el Porqueres , amb una dolorosa derrota per 3 gols a 4.El 0 a 1 va ser obra de Jordi Galí en rematar una falta arran d'àrea , que passava per entre les cames dels jugadors de la barrera.Això era al minuts 24. No passaven ni dos minuts abans del 0 a 2 .De nou a pilota parada, ara en un còrner, la pilota quedava morta a la frontal de l'àrea petita, i un exjugador de l'Escala, Josep Molinas, augmentava l'avantatge pels del Pla de l'Estany.l'Escala retallava distàncies amb un gol d'Éric Díaz. El davanter escalenc enviava la pilota al fons de la xarxa després d'una llarga i enrevessada jugada dins l'àrea rival.Amb l'1 a 2 s'arribaria al descans.La segona part començava amb un nou gol visitant obre d'un exjugador de l'Escala, Sile Cámara.L'ex de l'Escala va trencar molt bé el fora de joc i sumava el tercer pel Porqueres amb molta habilitat.La sagnia per l'Escala continuaria encara més al minut 57, amb un quart gol, aquesta vegada amb un xut llunyà de Joel Ferrer, que sorprenia el porter local Xavier Gallego, que semblava podia haver fet alguna cosa més per aturar la pilota.D'aquí al final, intent de remontada de l'Escala.El 2 a 4 va ser fruit d'un gol de penal de Nil Pàmies després  una falta clara davant un dels davanters escalencs quan xutava sense oposició a porteria.Al  minut 88 Musa feia el 3 a 4, en una pilota que el porter visitant no va saber rebutjar, i que després d'un embolic aprofitava molt bé Musa per arreglar una mica el marcador.