Publicitat
Publicitat

Terror i animació a la pantalla gran

'Verdad o Reto' i 'Mi familia del Norte' les estrenes més destacades de la setmana. L'acompanyen la cinta d'acció 'Operación: Huracán', la segona part 'Gnomeo i Julieta' ara amb una nova aventura titulada 'Sherlock Gnomes'

'Los vengadors: Infinity War' continua número 1 indiscutible a la taquilla, aquesta setmana arriben moltes novetats algunes d'elles amb clares opcions d'aconseguir bones xifres. Com la cinta de terror 'Verdad o Reto' el film més comercial de la setmana i també el més publicitat. 

Jeff Wadlow, director de la segona part de 'Kick Ass' ha estat el responsable de portar a la gran pantalla 'Verdad o Reto' amb Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto i Landon Liboiron, la cinta narra com una inofensiva partida de 'Veritat o repte' entre un grup d'amics acaba convertint-se en un joc letal  on alguna cosa comença a castigar als que no menteixen o no accepten el repte.

Una de les altres destacades de la setmana 'Mi família del Norte'. Fa deu anys Dany Boon va triomfar amb el film 'Bienvenidos al Norte' una comèdia que va recaptar més de 30 milions d'euros i que va generar un remake italià. El mateix Dany Boon protagonista 'Mi família del Norte' una pel·lícula on torna en els seus orígens juntament amb Line Renaud, Valérie Bonneton, Laurence Arné, François Berléand i Pierre Richard. Valentin i Constance Brandt són una parella de moda al món de de l'arquitectura i el disseny. Els dos es preparen per a la inauguració d'una de les seves obres. Ningú sap però que el Valentin s'avergonyeix de la seva humil família i fingeix ser orfe. Després de sofrir un inesperat accident, els seus orígens sortiran a la llum quan la seva mare, el seu germà i la seva cunyada entren a escena.

 

La dosis d'acció arriba amb 'Operación:Huracán' de la mà de Rob Cohen.  Will és un meteoròleg del govern que segueix l'Huracà Tammy, la tempesta més ferotge de la història d'Estats Units, que es dirigeix a Alabama. Durant l'evacuació de la població local, el Departament del Tresor nord-americà corre a contrarellotge per destruir 600 milions de dòlars en bitllets antics, el mateix temps que un grup d'atracadors planeja prepara el cop més important de la seva carrera tot aprofitant l'huracà Tammy.

Per aquelles que busquin un cinema més intimista aquesta setmana arriba 'La mujer que sabía leer' de Marine France amb els actors Géraldine Pailhas, Pauline Burlet, Iliana Zabeth, Alban Lenoir i Françoise Lebrun. L'any 1852 un petit poble dels Alps es queda sense homes després de la repressió ordenada per Napoleó III. Després de dos anys d'aïllament total les dones fan un pacte i és que el primer home que arribi serà el marit comú de totes elles.

I per un públic més infantil arriba la segona part de 'Gnomeo i Julieta' de l'any 2011. Ara presenta una nova aventura títulada 'Sherlock Gnomes' on narraràcom els protagonistes hauran de fer front a un misteri, la desaparició de nans de jardí. Per tal de resoldre l’enigma, comptaran amb l’ajuda de Sherlock Gnomes, un famós detectiu i protector dels nans britànics. Amb l’ajuda del seu inseparable amic Watson, emprendran un viatge pels carrers de la ciutat, al costat de Gnomeo, Julia i tot un seguit de nous personatges que aniran coneixent pel camí.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar