Publicitat
Publicitat

La Caravana de la Salut fa parada a l'Escala

La Caravana de la Salut ha fet parada avui a l'Escala. Alumnes de l'Escola Empúries hi han pogut completar els coneixements sobre les fruites que han treballat a l'aula. La Caravana de la salut recorre poblacions d'arreu de l'estat promovent l'alimentació saludable.

Els alumnes de primer de primària de l'Escola Empúries, repartits en dos grups, han gaudit de valent aquest matí tot cuinant receptes ben saludables proposades des de la Caravana de la Salut. L'Escala ha estat inclosa en la ruta de la tercera temporada d'aquesta caravana, promoguda per la cadena Carrefour amb l'aval de la factoria Disney. Ha recorregut milers i milers de quilòmetres arreu de la península i avui ha fet parada a l'Escala, a l'aparcament de Can Parals.

A l'interior de la caravana, els nois i noies de primer han recordat els bons hàbits que hi ha d'haver a la cuina, com ara netejar-se bé les mans abans de manipular cap aliment, treballar sense embrutar la taula, ben habillats amb davantal.

Una activitat molt ben rebuda des del centre, més encara si es té en compte que en el currículum d'aquest any, una de les activitats competencials era el treball de les fruites.

El taller ha consistit en l'elaboració d'un plat amb iogurt, cereals i fruites com maduixes, plàtans i gerds. Els alumnes s'hi han abocat amb molt d'interès, tot i la curta edat que tenen encara a primer.

La caravana s'ha instal·lat a l'extrem de l'aparcament de Can Parals més proper al Punt Juvenil l'Esbotzada. Des de l'Ajuntament s'ha vist amb molt bons ulls aquesta iniciativa.

Un dels suports de la ruta d'aquesta caravana de la salut és el llibre "Te cuento en la cocina" editat per Carrefour i Disney a partir de receptes de Ferran Adrià.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar