Publicitat
Publicitat

Debats a l'Alfolí

L’any europeu del patrimoni emmarca un nou cicle de debats a l’Alfolí. Engega demà al vespre amb la conferència sobre el turisme cultural que protagonitzarà Dolors Vidal. La setmana vinent, l’exconseller de cultura Ferran Mascarell parlarà de “Patrimoni i cultura: fascinació pel passat, gaudi del present i auguri de futur”.

L’Escala estrena demà un cicle de xerrades a l’Alfolí centrades en l’any internacional del turisme cultural. Seran dues xerrades, demà i divendres de la setmana vinent. La de demà anirà a càrrec de Maria Dolors Vidal, doctora en història de l’art, va ser la primera directora del màster en turisme cultural de la Universitat de Girona. El títol de la seva intervenció es presenta com a “El turisme cultural, innovació, solera i prestigi”. I la setmana vinent, el cicle es clourà amb un conferenciant de nivell com Ferran Mascarell, historiador, editor i promotor i gestor cultural. Va ser regidor de cultura de l’Ajuntament de Barcelona de 1999 a 2006 i posteriorment conseller de cultura, de 2011 a 2015 i delegat del govern de la Generalitat a Madrid. Impulsor i editor del “Llibre blanc de la cultura” i del Pla Estratègic del Sector Cultural de Barcelona. El cicle girarà entorn el turisme i la cultura aprofitant la commemoració, enguany, de l’any internacional del Turisme Cultural.

 Les dues xerrades es faran en un centre emblemàtic per a l’Escala com és l’Alfolí, antiga duana del comerç de la sal i actualment, després d’una profunda restauració, museu de l’Escala i centre neuràlgic del discurs cultural del municipi.Tant la de demà com la de la setmana vinent s'han programat a les set de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar