Publicitat
Publicitat

El CER l'Escala col·loca el segon equip a Divisió d'Honor

El segon equip del CER L'Escala obté a Pamplona l'ascens a la segona divisió estatal després de guanyar tres equips de Madrid amb Marc Clotet, Norbert Tauler i Iker González.

El segon equip del CTT CER L'Escala ha aconseguit aquest cap de setmana l'ascens a  Divisió d'Honor, la segona categoria estatal de tennis taula. Els escalencs havien quedat sotscampions de Primera Nacional i a la fase d'ascens,  celebrada a  Pamplona, no han fallat i han superat les tres eliminatòries amb un alt nivell. La tripleta formada pel vallesà Marc Clotet i els joves de 15 anys Norbert Tauler, de Palafrugell, i Iker González, de l'Escala, s'han desfet en el duel decisiu del Boadilla Teresa Berganza de Madrid  per 1 - 4. Abans de la gran final l'equip va deixar enrere dos equips més de Madrid, l'Alcobendas  per 0 - 4 i l'Aluche per 1 - 4 . 

La Divisió d'honor comptarà la nova temporada amb representació altempordanès. Per l'equip significa un pas molt important per la progressió de les dues promeses del club, els joves Tauler i González. D'aquesta manera, amb el primer equip establert a l'elit, la Superdivisió, ara tindrà un segon conjunt just per sota que ofereix garanties per d'aqui un temps assolir uns dels objectiu principal del club: tenir a la màxima categoria del tennis taula una plantilla amb jugadors formats a casa. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar