Publicitat
Publicitat

Millora als jardins del Clos del Pastor

L'ajuntament de l'Escala té previst l'arranjament dels jardins del Clos del Pastor amb la intenció que properament siguin visitables. És un dels temes tractats aquesta setmana a l'entrevista del programa La Casa de La Vila de Canal10. Entre d'altres també es parla  del tram final de connexió de Riells amb les Planasses, de les possibilitats de Can Masset i de la substitució de l'il·luminació a diverses instal·lacions esportives.

L'ajuntament de l'Escala adequarà els jardins del Clos del Pastor, dins a la finca on hi ha el Museu de l'escriptora Víctor Català.Ara fa un any que el consistori i la família van arribar a un acord per l'adquisició d'aquest espai.Es vol deixar a punt, tenint en compte que és un dels punts amb més demanda de visites del municipi. Des de l'ajuntament es creu que ara és un bon moment per intervernir-hi, més tenint en compte que el 2019 l'Escala serà Vila del Llibre de Catalunya.És un dels temes tractats a l'entrevista de  La Casa de la Vila de Canal 10.Josep Bofill parlava també de la continuació de les obres de connexió de Riells amb Les Planasses, per les que s'ha encarregat un estudi.

Igualment s'estan analitzant quines són les possibilitats de Can Masset, on per ara s'hi ha previst el trasllat de la biblioteca.L'edifici s'ha d'enderrocar.

Com a regidor d'Esports parlava també de dues actuacions en la il·luminació de les pistes de tennis i el camp de futbol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar