Publicitat
Publicitat

Jornada de vela adaptada al Club Nàutic

El Club Nàutic de l'Escala treballa per fer accessible la vela a tothom. Un any més des de l'entitat escalenca s'ha celebrat la Jornada de Portes Obertes dedicada a la vela Inclusiva adreçada a persones amb diversitat funcional.

Un any més el Club Nàutic l'Escala ha organitzat una jornada de vela inclusiva amb l'objectiu d'integrar persones amb diversitat funcional en la pràctica d'esports aquàtics.Es tracta de normalitzar l'accés a la pràctica de la vela per a tothom garantint la igualtat d'oportunitats.Amb aquesta jornada s'obren les portes al mar amb totes les eines i seguretat.Amés del contacte amb la natura, l'activitat  implica un creixement i formació personal tant en l'àmbit emocional com físic.La previsió de pluja ha fet que a l'edició de 2018 només hi hagi participat un valent.Per tal d'oferir el servei, des del Club Nàutic es va comprar tot el material necessari i es van formar els monitors.

Cada vegada són més els esports que s'adapten per a persones amb diversitat funcional. Al Club Nàutic ja fa molts anys que s'hi treballa.

Des de fa uns anys el Club Nàutic de l'Escala col·labora amb entitats que treballen amb persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar