Publicitat
Publicitat

Nautivela Days a l'Escala

En marxa una nova edició dels  Nautivela Days, la fira escalenca on es poden veure els nous models d'embarcacions de les marques capdavanteres. S'ha situat de nou al Club Nàutic l'Escala. Es dona l'oportunitat de provar els vaixells a l'aigua per tal de poder escollir quin agrada més.

Fins aquest diumenge dia 6 a les instal·lacions del Club Nàutic de l'Escala es pot fer una ullada a les noves embarcacions de les millors marques del sector.Es tracta d'una nova edició de la fira  Nautivela Days, un aparador per a tots els gustos i preus, des dels 50mil fins els 500mil euros.Per anar a passejar, per anar a pescar, per trajectes llargs o curts, es pot trobar el producte adequat a totes les necessitats.Les vendes fins ara són bones, demostrant que el sector mica en mica va a l'alça.

Per fer-ho fàcil des de Nautivela es dona la possibilitat de probar les embarcacions per comprovar si s'adapten a les necessitats de cadascú.

Des del Club Nàutic es donen totes les facilitats a l'empresa  per celebrar aquest esdeveniment ja que és també un objectiu important obrir el mar i la navegació a tot tipus de públics.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar