Publicitat
Publicitat

Guerra, amor i comèdia a tots els cinemes

Aquesta setmana arriben diverses propostes amb l'objectiu principal de fer ombra a la número 1 de la taquilla 'Vengadores: Infinity War'. Entre les més destacades '12 valientes' , 'SexPact' o 'Amor a medianoche'

De nou divendres i amb ell arriben les novetats del cinema, aquesta setmana amb molta varietat i una mica per a tots els gustos. Arriben a la pantalla gran Chris Hemsworth, Denzel Washington, Kevin Spacey, i el fill d'Arnold Schwarzenegger.

Una de les destacades de la setmana serà 'Roman J. Israel, esq' amb Denzel Washington, Colin Farrell i Carmen Ejogo de protagonistes. Un film que arriba amb molt tard a les cartelleres de casa nostra i amb la que Washington va aconseguir la seva novena nominació als Oscars.

Roman és un advocat idealista i activista dels drets civils, que veu com la seva vida i carrera professional fan un canvi molt dràstic quan el contracte una empresa dirigida per un advocat ambiciós i comença una amistat amb una jove que lluita per a la igualtat de drets. Un triangle molt turbulent que desafiarà l'activisme que sempre ha defensat en Roman. 

En diverses ocasions hem comentat la quantitat de cinema bèl·lica que arribarà aquest any a la pantalla gran. Doncs aquest divendres serà el torn de '12 valientes' un film que explica la història d'una unitat de les forces especials Americanes els dies posteriors a l' 11S. 12 homes seran enviats a Afganistan per convèncer un general de la regió per lluitar contra els talibans d'AlQaeda. 

Chris Hemsworth, Michael Shannon i Michael Peña són els tres soldats més coneguts d'aquesta colla de 12. Val a dir que al film també hi ha Elsa Pataky, qui interpreta a la dona de Hemsworth, un paper molt real doncs recordem que Pataky i Hemsworth són parella des de fa uns anys.

La dosis de comèdia de la setmana la posa 'SexPact' una cinta produïda per Seth Rogen i Evan Goldberg. El film se situa durant la nit de graduació de tres adolescents, una nit on han decidit perdre la virginitat. Un fet que arriba a les orelles dels seus respectius pares i mares, per això els adults creen un pla per impedir el propòsit de les seves filles. John Cena, conegut per ser un lluitador d'entreteniment i per diferents papers en cintes d'acció canvia de registre completament per interpretar aquí a un pare híperpreocupat per la seva filla, l'acompanyen els no menys còmics Leslie Mann, Gina Gershon i Ike Barinholtz.

El film basat en fets reals arriba amb 'Rebelde entre el centeno' on s'explica la vida JD Salinger, un dels grans mites de la literatura del segle XX amb 'El guardián entre el centero'. Salinger també va destacar pel seu càracter ermita i per les seves seqüeles de la guerra.

I aquesta setmana també suposa el debut a la pantalla gran de Patrick Schwarzenegger, fill de mític Terminator. A diferència que el seu pare ell prefereix films més tranquils i amb un toc de romanticisme. El seu debut arriba amb 'Amor a medianoche', un film basat en una pel·lícula japonesa del mateix nom. 

Una jova de 17 anys viu aïllada des de petita per patir una estranya malaltia que l'obliga a viure sense veure la llum del sol. Tot canvia quan una nit coneix a un noi amb qui descobrirà l'amor i noves maners de viure. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar