Publicitat
Publicitat

Període de preinscripcions a Ballmanetes

És en marxa el període de preinscripció a l'Escola Bressol Ballmanetes. Fins demà divendres les famílies poden anar-hi a recollir tota la documentació necessària. Hi ha de temps fins el dia 11 per complimentar-la i entregar-la.

L'Escola Bressol Ballmanetes de l'Escala ofereix pel curs vinent un total de 104 places, entre nadons, P1 i P2.Per poder-hi accedit cal fer la preinscripció del nen al centre.Del dia 2 al 4 són dies per recollir la documentació, uns papers que s'han d'omplir i entregar abans del dia 11, la data marcada per la Generalitat.Els horaris per fer-ho són de dilluns a divendres de deu a una i de les tres de la tarda a les sis.L'objectiu és que al mes de setembre es pugui oferir el servei a totes les famílies que el sol·licitin.Cal presentar tota la documentació bàsica a la que se n'ha de sumar d'específica en cas de necessitats o casos especials.

En cas de famílies que per feina o qualsevol altra raó no puguin entregar la documentació en l'horari establert, Ballmanetes s'ofereix a trobar una solució. Cal trucar al 972 77 45 22.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar