Publicitat
Publicitat

Fira d'entitats escalenques

Molta participació a la cinquena Fiora d'Entitats Locals. Es va celebrar a la plaça Catalunya i hi havia prepresentades una quarentena d'entitats i associacions locals.

La riquesa, la vitalitat i el dinamisme del teixit associatiu escalenc va quedar sobradament palès ahir a la cinquena Fira d'Entitats Escalenques. Fins una quarentena d'entitats o col·lectius organitzats van ser-hi presents ja fos amb exhibicions, tallers, demostracions esportives, actuacions musicals o senzillament amb el seu stand informatiu.

La fira va bullir d'activitats en els diferents espais habilitats a la plaça. Actuacions, a l'escenari principal; sota la pèrgola, demostracions d'antics oficis mariners, de poda de bonsais, de ceràmica, tallers didàctics infantils i demostracions de ceràmica, simultànies d'escacs. Fora de l'espai cobert, demostracions esportives i de diferents modalitats de dansa. Fins i tot, a l'aparcament del costat de la plaça, exhibició de motos Pit Bike i Mini GP.

Des de l'àrea de cultura de l'Ajuntament s'ha fet un balanç molt positiu de la jornada. Rafel López, regidor responsable de l'àrea agraïa a tots els qui l'han fet possible la seva implicació.

Un dels moments més significatius de la diada va ser el dels homenatges, reconeixent la trajectòria d'aquells entitats que celebren aniversari rodó. Aquest any es reconeixia el desè aniversari de Sol Gat l'Escala i del Via Crucis Vivent; el vintè aniversari de Canal 10 Empordà; el vint-i-cinquè de l'Agrupació Artística Local; el trentè de la Colla Gegantera i de la UBET, el cinquantè del Club Nàutic l'Escala i el setantè del primer esbart dansaire de l'Escala. Tots ells van ser guardonats amb una placa commemorativa i després es feien la foto de família de rigor.

La celebració es va completar amb un aperitiu per a totes les entitats implicades.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar