L'Escala 2 Marca de l'Ham 1

L'Escala supera la Marca de l'Ham per 2 a 1 i manté opcions matemàtiques d'assolir plaça per la promoció d'ascens. Dissabte vinent es decidirà en l'enfrontament que juguen els escalencs  al camp del Bescanó.

L'Escala va guanyar el Marca de l'Ham per 2 a 1 a la trentena jornada de lliga del grup primer de Segona Catalana i a quatre jornades per acabar la temporada queda a sis punts del Bescanó, segon a la classificació,  en plaça de promoció d'ascens, i que també sumava tres punts en superar el Roses a domicili.Els escalencs van jugar amb quatre juvenils i van pressionar la porteria contrària des de l'inici.El primer gol arribaria aviat, al minut 6, obra de Hamza.La jugada al complet va ser de joves, amb una centrada de David Puig des de la banda esquerra que rematava perfectament Hamza arribant al segon pal.En la resta de minuts del primer temps els dos equips van tenir oportunitats de cara a porteria però cap va entrar.El segon temps començava com el primer amb gol local als pocs minuts.El 2 a 0 es començava a gestar amb una falta llençada per Pol Compte, que el porter visitant rebutjava malament.La pilota quèia als peus de Musa, que després d'un parell de rebots en Hamza feia entrar la pilota al fons de la xarxa.La Marca de l'Ham va voler reaccionar i ho va fer al minut 26.Una pilota llarga sobre l'àrea de l'Escala la rematava Casanova sutilment fent passar la pilota per sobre el porter local Xavi Gallego, posant el 2 a 1 al marcador, que ja seria el resultat final, tot i que a l'últim minut els visitants van tenir una bona oportunitat per empatar.Bona part de les aspiracions de l'Escala per accedir a la promoció d'ascens es juguen dissabte vinent a les 5 de la tarda, i és que l'Escala visita el camp del Bescanó, el segon classificat.