Publicitat
Publicitat

Tornen Los Vengadores amb la batalla final

'Vengadores: Infinity War' l'estrena principal de la setmana i la candidata  a número 1 a la taquilla. L'acompanyen 'Noche de juegos', el film d'acció '7 días en Entebbe' i la comèdia nacional 'Hacerse mayor y otros problemas' 

Aquesta setmana arriba a la pantalla gran un dels blockbusters de l'any, arriba 'Vengadores: Infinity War' una superproducció que reuneix per primera vegada més de 60 herois de Marvel en una única pel·lícula.

La tercera parts de Los Vengadores es presenta mundialment com un esdeveniment cinematogràfica, que promet canviar les dinàmiques de totes les trames de Marvel ja presentades al cinema i que tindrà la seva clausura final el 2019 amb Vengadores: Infinity War Part 2. Per aquesta primera part els germans Russo són els responsables a la direcció d'aquest film que ha costat més de 300 milions de dòlars i que ha reunit a la pantalla gran actors i actrius de la talla de Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Chris Evans, Tom Holland, Chris Pratt, Zoe Saldana, Tom Hiddelston, Benedict Cumberbatch, , Vin Diesel, Mark Ruffalo i molts més.

En aquesta tercera entrega els venjadors i els aliats hauran d'unir forces i han d'estar disposats a sacrificar-ho tot per derrotar el poderós Thanos, abans que la seva guerra de devastació i ruïna acabi amb l'univers.

Amb menys opcions a la taquilla, bàsicament aclaparada per l'estrena de la setmana arriba 'Noche de juegos' amb Jason Bateman i Rachel McAdams. Una comèdia amb tocs de suspens i crims al més pur estil 'Cluedo' o ' Misterioso asesinato en Manhattan'.Max i Annie són una parella que de manera setmanal participen amb un grup d’amics a una nit de jocs però, la darrera trobada pujarà d’intensitat quan en el germà d’en Max, organitza una festa temàtica de Crim Misteriós. La idea és que les parelles hauran de competir entre elles per resoldre el misteri; hauran d’aconseguir noves pistes i s’hauran d’enfrontar amb criminals, agents federals i fins i tot, a un segrest. El que comença com un joc inofensiu acabarà convertint-se amb una nit d’allò més caòtica que portarà els seus protagonistes al límit.

Torna el director brasiler Jose Padilha amb '7 días en Entebbe',  un thriller basat en fets real que explica el segrest d'un avió procedent de Tel Aviv. El 27 de juny de 1976, un avió procedent de Tel Aviv és segrestat. Els terroristes demanen l'alliberament dels presos palestins a Israel, amb l'amenaça d'assassinar als passatgers de l'avió, convertits en ostatges. L'avió va aterrar a Entebbe, Uganda, on va tenir lloc una de les operacions de rescat més impactants de la història recent.

Daniel Brühl i Rosamund Pike, són la parella protagonista de la pel·lícula

La dosis de cinema espanyol arriba amb 'Hacerse mayor y otros problemas' una comèdia romàntica sobre l'Emma, una noia de trenta anys sense parella, amb una feina poc estable i una vida una mica caòtica. Enmig de tots els seus embolics personals, la seva millor amiga li anuncia que s'ha quedat embarassada i li demana que sigui la padrina del seu nadó.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar