Publicitat
Publicitat

Reobre l'Hotel Neus Mar

L'Hotel Neus Mar de l'Escala ha tornat a obrir aquest divendres. Ho fa sota la marca RV Hotels del grup Rosa dels vents. D'aquesta manera l'Escala recupera 75 places d'allotjament perdudes l'any 2015.

Després de més de tres anys ha tornat a obrir portes l'Hotel Neus Mar de l'Escala.Ho fa amb nous propietaris, la cadena RV Hotels del grup Rosa dels Vents.L'Hotel, un establiment emblemàtic del municipi de 3 estrelles, està situat davant el Passeig Marítim.Els seus orígens es remunten a  l'any 1916, quan Nieves Suñer i Josep Ballester van inaugurar la bodega Can Gelada.Convertida en taverna i amb l'arribada del turisme es reconvertia en una fonda.Va ser l'any 1976 quan els besnéts van construir l'Hotel Nieves Mar en unes antigues vinyes de la família.Quan es va tancar l'any 2015 va suposar un cop fort per l'Escala, que ja mancada de places d'hotel en perdia 75.Ara es recuperen aquestes habitacions totalment renovades, totes amb vistes al mar, terrassa, piscina i jardí.L'objectiu dels nous propietaris és convertir l'establiment en un 4 estrelles, ampliant fins a 225 habitacions, amb una zona Chill Out i Spa.La inversió prevista és de 24 milions d'euros.

L'Hotel, que per ara dona feina a 25 persones, obrirà amb bones xifres d'ocupació, superant el 50 per cent el primer dia i del 100 per cent durant el pont de l'1 de maig.Amb la incorporació del Neus Mar, RV Hotels creix en l'oferta d'allotjaments turístics, complementant l'expansió després de l'adquisició l'any 2017 de l'hotel La Tuca a Vielha.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar