Publicitat
Publicitat

Dimarts se celebra la 5a Fira d'entitats escalenques

Una quarantena d'associacions participaran a la cinquena Fira d'entitats escalenques que se celebrarà dimarts al matí a la plaça Catalunya. Durant el matí també es proposaran activitats i tallers gratuïts per a tothom.

La cinquena edició de la Fira d'entitats escalenques se celebrarà aquest dimarts 1 de maig i comptarà amb una quarantena de parades de diferents tipologies: culturals, humanitàries, religioses, esportives, etc. Aquesta xifra és similar a la dels altres anys. La fira busca donar a conèixer les diferents associacions i entitats que conviuen al municipi, a la vegada que poden captar nous membres. És una manera de posar en valor la gran tasca que fan per l'Escala. Enguany també s'entregarà un reconeixement a les entitats que celebren anys de trajectòria.

Com cada any, durant tot el matí s'organitzaran diferents activitats i propostes lúdiques a la plaça Catalunya.

En cas de mal temps, les parades es traslladaran a la sala polivalent. L'horari de la fira serà de deu del matí a dues del migdia. La plaça Catalunya estarà dividida en diferents zones: escenari, pèrgola d'estands, pista de mini tennis, espai aigua, pista esportiva, espai de percussió, zona de tennis taula, espai miramar, espai salat i finalment circuit de l'aparcament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar