Publicitat
Publicitat

La Policial Local s'adhereix a la campanya 'Escuts solidaris'

El cos de la Policia Local de l'Escala participa en una iniciativa per recollir fons destinats a l'àrea de càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. S'han posat a la venda escuts de la policia personalitzats. Els primers 500 s'han venut en tant sols tres dies.

Anunci 0s

La Policia Local de l'Escala s'ha adherit a la campanya 'Escuts Solidaris' , en la que  es venen escuts personalitzats per recaptar fons destinats a la investigació i recerca del càncer infantil, a través del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.Els agents de la Policia Local han aportat 500 euros per comprar la primera remesa d'escuts, que s'han venut en tant sols tres dies a diferents punts del municipi.La campanya, que es troba a internet sota el lema 'Pels valents' va ser iniciada per dues policies locals de La Selva.Els escuts són bordats i porten cola termoadhesiva per enganxar a qualsevol tipus de roba.El cos al complet de la Policia Local dona suport a la iniciativa.

Per a més informació es pot visitar la plana web https://paralosvalientes.com© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar