Publicitat
Publicitat

Els festivals Portalblau i Concerts al Fòrum Romà d'Empúries s'uneixen

Els festivals Portalblau i Concerts al Fòrum Romà d'Empúries s'uneixen. L'objectiu és convertir l'Escala en una marca de referència en l'oferta d'esdeveniments musicals d'estiu a la Costa Brava. De moment només es coneix la programació dels Concerts al Fòum, que comptaran amb Jorge Drexler, Judit Nedderman, Ramon Mirabet i The Excitements. El dilluns 7 de maig està previst que es presentin els artistes que participaran al Portalblau d'aquest 2018.

Aquest estiu el Festival Portalblau de l'Escala, que enguany arriba a l'onzena edició, afegeix a la seva programació les actuacions dels Concerts al Fòrum Romà d'Empúries, que aquest 2018 compleix cinc anys, gràcies a un nou acord de col·laboració entre l'Ajuntament de l'Escala i el Museu d'Arqueologia de Catalunya. D'aquesta manera es volen sumar esforços i impulsar una nova estratègia de difusió conjunta dels espectacles. L'objectiu és convertir l'Escala en una marca de referència en l'oferta d'esdeveniments musicals d'estiu a la Costa Brava, amb el permís de les grans cites com són Peralada, Cap Roig o Porta Ferrada. 

Els dos festivals escalencs estan plenament consolidats i atrauen milers d'espectadors cada estiu. El Portalblau, que es defineix de música i arts de la mediterrània, està impulsat per l'Ajuntament de l'Escala sota la direcció de la produtora gironina Link Produccions. Per la seva banda, Concerts al Fòrum Romà d'Empúries estan organitzats i produïts pel Museu d'Arqueologia i la productora banyolina TEM Productions.De moment només es coneix la programació dels Concerts al Fòum, que comptaran amb Jorge Drexler, Judit Nedderman, Ramon Mirabet i The Excitements. El dilluns 7 de maig està previst que es presentin els artistes que participaran al Portalblau d'aquest 2018.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar