Publicitat
Publicitat

Terror i animació a les sales de cinema

El film de terror 'Un lugar tranquilo' la millor opció d'aquest cap de setmana, també trobem cinema romàntic amb 'Cada día' o 'Las leyes de la termodinàmica' i el més nou de Wes Anderson 'Isla de Perro'

Una setmana més divendres i amb ell les estrenes a les sales de cinema. Aquesta setmana arriba l'esperada 'Un lugar tranquilo', el més nou de Wes Anderson, una mica de comèdia i molta animació.L'estrena de la setmana serà el nou fenomen del cinema de terror, parlem de 'Un lugar tranquilo' film que ha sorprès a tots els espectadors, ha recollit èxit i excel·lents crítiques.

L'actor John Krasinski, reprèn la seva faceta de director i de la millor manera possible presentant aquest film de poc diàleg i molt de tempo narratiu. Un film que presenta una família que ha de viure en silenci absolut per escapar d'unes terrorífiques criatures que es guien pel soroll. Krasinski a banda de ser el director, actua com a guionista i coprotagonista juntament amb la seva dona a la vida real, la també actriu Emily Blunt. 

  

 El cinema espanyol ha arribat amb força aquest 2018 en són exemple 'El cuaderno de Sara', 'Sin Rodeos', 'La Tribu' o la número 1 de taquill aquest mes 'Campeones'. Aquesta setmana arriba ' Las leyes de la termodinámica' una comèdia romàntica dirigida per Mateo Gil. 

 

Manel físic prometedor i una mica neuròtic, està convençut que l'amor parteix de les lleis físiques descobertes per genis com Newton o Einstein. Per això quan coneix a Elena una cotitzada actriu i s'enamorà d'ella ho voldrà demostrar la seva teoria. Un fet que posarà en perill la seva relació.Vito Sanz, Berta Vázquez, Chino Darín, Vicky Luengo, Irene Escolar y  Josep María Pou són els protagonistes d'aquesta original comèdia. 

I no deixem l'amor però ens traslladem cap Amèrica d'on arriba 'Cada día' una adaptació d'un bestseller de David Levithan. 'Cada día' presenta una noia de 16 anys enamorada d'un esperit amb qui té una forta connexió. L'únic problema és que l'esperit canvia de cosa cada dia, obligant a la jove a adaptar-se i trobar el seu amor. Maria Bello és la cara més coneguda d'aquesta pel·lícula que vol demostrar que el verdader amor es troba a l'interior de cada ésser humà. 

Aquesta setmana també arriba el més nou del director Wes Anderson, ho fa amb 'Isla de perros' el seu segon llargmetratge d'animació stop motion després de 'Fantastic Mr.Foc' l'any 2009. 'Isla de perros' està ambientat al Japó i narrarà les aventures d'un nen que busca al seu gos extraviat, després de patir un accident mentre pilota el seu avió i cau en una illa atapeïda de gossos.Per realitzar una producció d'aquest nivell cal molt temps i esforç, ja que per al rodatge van fer falta 240 microsets, unes mil marionetes fetes a mà, 500 de gossos i altres tantes d'humans. En total van caldre gairebé 700 empleats i 2 anys per veure els resultats finals. El film ha estat rebut positivament per la crítica i pels festivals de cinema per on ha passat.

I per un públic més infantil arriba 'El prínicpe Encantador' un film d'animació on el protagonista és un príncep que té a totes les princeses del món enamorades. El seu pare cansats d'aquesta situació li posa un ultimàtum o troba l'amor verdader abans dels 21 anys o no serà rei. Per això començarà una aventura per trobar l'amor de veritat juntament amb Lenore una dona incapaç d'estimar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar