Publicitat
Publicitat

Revetlla de StJordi a la biblioteca

Les dificultats i vicissituds d'una petita editorial centren la xerrada d'ahir a la biblioteca a mode de revetlla de sant Jordi. Va ser protagonitzada per Judit Pujadó i Xavier Cortadellas, d'Edicions Sidillà.

L'univers del llibre: preguntes i respostes és el lema amb què es va plantejar la xerrada d'ahir al vespre a la biblioteca. En ella, els editors Judit Pujadó i Xavier Cortadellas van parlar de les oportunitats i els entrebancs amb què s'han trobat com a editors d'una petita editorial com és Sidillà. Per exemple, amb la poca permanència dels llibres a l'expositor de les llibreries.

Sidillà ha sobreviscut amb un edició acurada i d'alta qualitat en els seus llibres. Això sí, amb una absència destacada: la de la narrativa. Però amb un argument ben clar.

També van tenir un punt de crítica davant iniciatives que a primera vista són de molt bona voluntat, però que provoquen que joves i adolescents no s'acostin com abans a les llibreries.

Tot plegat, Xavier Cortadellas ho resumia amb una sentència ben contundent: fa falta més veritat i menys vanitat:

Així començaven els actes vinculats amb Sant Jordi. Aquesta tarda, segon lliurament, amb l'entrega de premis del concurs literari infantil i juvenil; demà, estrena de l'exposició sobre la llegenda de sant Jordi a la sala d'actes municipal; diumenge, amb la presentació dels contes de Víctor Català Ànimes Mudes i dilluns ja amb tot el garbuig de la diada literària per excel·lència.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar