Publicitat
Publicitat

Programació d'activitats de Sant Jordi a l'Escala

Sant Jordi arriba a l'Escala carregat d'activitats, que van des de dijous a dilluns, i que s'extendran fins al dia 28, quan es celbra una nova edició de la Cala Poètica. En seran escenari la biblioteca, l'Alfolí, La Riba i naturalment La Plaja, amb la tradicional venda de llibres i roses.

A l'Escala esperen 5 dies amb activitats relacionades amb Sant Jordi, de les quals una bona part són iniciativa o hi té participació la Biblioteca Municipal Víctor Català.Aquest dijous a les 8 del vespre a la sala d'actes de la biblioteca es presenta la conferència 'L'univers del llibre' , una xerrada que parla sobre el món editorial.Anirà a càrrec de Judit Pujadó i Xavier Cortadelles , responsables l'editorial Sidillà.En tot moment el públic assistent podrà fer preguntes sobre el tema.

Divendres a dos quarts de sis de la tarda, nova activitat a la biblioteca, aquesta vegada amb l'entrega de premis i lectura de les obres guanyadores del 2on Concurs de Literatura infantil i juvenil, en la que han participat 69 joves de les Escoles Empúries i Esculapi, i també de l'Institut El Pedró.La organització va a càrrec del Club de Lectura Recomanada.

Ja dissabte a les 7 de la tarda i a la Sala d'Actes Municipal s'inaugura l'exposició ' Les llegendes de Sant Jordi' d'Esteban Maroto Torres.És una proposta conjunta de la Fundació Víctor Mora i l'Ajuntament de l'Escala.S'ha confirmat l'assistència de l'autor.

Dilluns, diada de Sant Jordi,  com cada any,  a tot Catalunya serà el dia de l'any on es concentren més vendes de llibres i roses, en una de les expressions culturals més importants del país.Durant tota la jornada a La Plaja de l'Escala s'insta·laran les parades.Hi seran les llibreries del municipi, les floristeries, les entitats de la vila, les escoles, i naturalment s'esperen molts visitants.

A les 10 del matí i a l'Alfolí de la Sal es farà una lectura de contes esbojarrats a càrrec d'alumnes dels Centres educatius del municipi.

Des de les 10  i fins dos quarts de dues, a la Riba i organitzat per la Biblioteca, es farà una lectura de textos en veu alta.Aprofitant que el 2018 és l'Any Pedrolo, es llegira d'aquest autor el llibre ' Totes les bèsties de càrrega,  una lectura a la que es convida a participar.

Ja a la tarda, a les 5 i a la Riba, es presenta un espectacle infantil. porta per nom ' Contes per llepar-se'n el dits'.

També a les 5 i al Casal del Jubilat es celebra la tarda cultural.

Finalment, a la Sala d'Actes de la Biblioteca, es presenta el Recital 'VVendre'm els ulls'. Aniorà a càrrec de Perepau Ximenis i Baltasar Fonts.

Sant Jordi però, encara s'allargarà uns dies, ja que l'Escal celebraà una nova edició de la Cala Poètica. Serà el proper 28 d'abril. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar