Publicitat
Publicitat

La UBET entrega una bicicleta elèctrica

L'estudiant de l'acadèmia d'anglés Kids United de l'Escala, Adam Castillo, s'ha emportat el premi de mil euros per a comprar una bicicleta elèctrica que la UBET va sortejar el Dia del pare. 

L'acadèmia d'anglès Kids United de l'Escala ha entregat el premi valorat en mil euros que la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l'Escala, la UBET, va sortejar amb motiu del Dia del pare, el 19 de març. Aquests diners són per a la compra d'una bicicleta elèctrica. En aquest cas, la propietària de l'acadèmia, la Helen Elsden, com que no té compradors sinó estudiants, el que va fer va ser repartir una butlleta a cada alumne inscrit al centre. La majoria són de l'Escala i rodalies. El guanyador del sorteig ha estat Adam Castillo.

Per als membres de la UBET, aquestes campanyes ajuden a fidelitzar els clients.

El guanyador del sorteig ara ha d'escollir el model de bicicleta elèctrica que vulgui, d'entre els diferents establiments especialitzats que hi ha al municipi. Disposa d'un import màxim de mil euros, per a gastar en una sola bici elèctrica o bé comprar-ne dues de normals. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar