Publicitat
Publicitat

L'Escala participa en el festival Vívid

El periodista i escriptor Martí Gironell va conduir el Tast de vi amb personalitat que es va celebrar aquest cap de setmana al jaciment d'Empúries, en el marc del cinquè festival del vi, el Vívid. El Vívid ofereix, durant el mes d’abril, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a l'Alt i el Baix Empordà.

Per segon any, el municipi de l'Escala participa en el festival del vi, el Vívid, una iniciativa de la DO Empordà que durant el mes d'abril programa activitats diverses a l'Alt i el Baix Empordà. En aquesta ocasió, es va oferir un Tast amb personalitat al jaciment d'Empúries, a càrrec de l'escriptor i periodista Martí Gironell. L'activitat va consistir en una passejada per la ciutat grecoromana per conèixer com era la vida quotidiana a l'època clàssica i descobrir racons, espais i històries relacionades amb el consum del vi a l'època romana. La visita es completava amb un tast guiat per Martí Gironell, que va escollir tres vins que, d'alguna manera, tenen una relació personal amb ell. 

La degustació de vins també es va acompanyar d'un tast d'anxoves, dirigit pel periodista gastronòmic Salvador García-Arbós. Com a escriptor que acaba de treure un llibre, titulat "La força d'un destí", que ha rebut el Premi Ramon Llull d'enguany, Martí Gironell ja està preparant la diada de Sant Jordi de dilluns vinent.

Aquest 2018 el Vívid ha arribat a la cinquena edició proposant una quarantena d'activitats enoturístiques. Està impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com de 104 socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar