Publicitat
Publicitat

Cap de setmana d'intercanvi del cor Indika

Aquest cap de setmana el cor Indika de l'Escala i la coral Jeu d'Ibis, del Llenguadoc, han protagonitzat un nou intercanvi. En aquesta ocasió ha estat el torn dels francesos de venir a l'Escala. Després de deu anys d'intercanvis, s'ha creat una gran amistat entre els cantaires de banda i banda de la frontera.

Des de fa pràcticament una dècada, el cor Indika de l'Escala fa intercanvis amb la coral Jeu d'Ibis de Castanet-Toulousain, al Llenguadoc. Aquest cap de setmana ha estat el torn dels francesos de venir a l'Alt Empordà. Van arribar dissabte al migdia i van marxar diumenge a la tarda, per passar tot un cap de setmana de germanor amb la culminació d'un concert conjunt dissabte a la tarda a l'església de Sant Martí d'Empúries. En aquests deu anys, ha nascut una gran amistat entre els membres de les dues corals. 

Va obrir el concert el cor amfitrió, l'Indika, que va escollir el Records de l'Escala de Lluís Albert per a iniciar l'actuació. Les dues formacions van interpretar deu temes cadascun. 

Va acomiadar el concert la interpretació conjunta de les dues corals de dues cançons.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar