L'Escala 4 Abadessenc 1

L'Escala guanya l'Abadessenc i és a 3 punts de la promoció d'ascens a Primera quan falten 6 jornades per acabar la lliga.

L'Escala és tant sols a 3 punts del Bescanó, que ocupa la segona posició del grup 1er de Segona Catalana, i per tant, a 3 punts de la promoció d'ascens quan queden 6 jornades per acabar la lliga.Els escalencs han superat per un clar 4 a 1 a l'Abadessenc.Al minut 17 arribaria l'1 a 0. Centrada de falta d'Adrià Serra que pentina a la perfecció Argi, sumant el primer pels locals.A les acaballes de la primer part, al minut 37 Xavi Mora feia el segon. En una jugada per la banda dreta era objecte de falta, però el jugador escalenc continuava la progressió cap a la porteria rival. Davant Denis creuava perfecte la pilota.Encara abans d'acabar el primer temps l'àrbitre va assenyalar un penal a l'àrea de l'Escala, una pena màxima no massa clara, però que gràcies a la transformació d'Aleix Trulls es va convertir en el 2 a 1.Ja a la segona part, al minut 72, Argi servia una pilota a Xavi Mora, que tocava de manera sutil la bola per fer el tercer pels locals.El 4 a 1 definitiu el sumava l'Escala de penal, després que el porter, de manera molt descarada agafés Pol Compte dins l'àrea. El porter visitant era expulsat amb vermella directa. El mateix Pol Compte va ser l'encarregar de transformar el penal.El proper partit de l'Escala és al camp del Bosch de Tosca. A la primera volta els escalencs es van imposar per 3 a 0.