Publicitat
Publicitat

Blockbusters i cinema francès

'La casa torcida' o 'Proyecto Rampage' les estrenes més destacades d'aquesta setmana. Les acompanyaran cinema francès, cinema d'animació i cinema hindú. 

El cap de setmana arriba tranquil cinematogràficament parlant, amb moltes novetats però moltes d'elles amb poques opcions per fer-se un lloc dins els rànquings. L'estrena de la setmana s'anomena 'Proyecto Rampage' el més nou de l'actor Dwayne Johnson on de nou encarna un personatge obligat a salvar el món, en aquest cas d'unes bèsties gegants. 

  

 George és un goril·la molt intel·ligent criat des del seu naixement per un primatòleg amb qui té un vincle molt gran. Després d'un experiment genètic en Goerge va convertir-se de mica en mica en un bèstia gegant tot i això continua dins una línia pacífica. Però el projecte Rampage va més lluny i paral·lelament hi ha molts més animals que s'han tornat gegants i són una amenaça per acabar amb el planeta terra. El protagonista intentarà buscar l'antídot per tornar els animals al seu estat natural i tornar l'equilibri al món.

Després de la recentment estrenada 'Asesinato en el Orient Express' aquesta setmana arriba una nova adaptació d'una novel·la homònima d'Agatha Christe 'La Casa Torcida'. La pel·lícula té com a punt de partida l'assassinat del multimilionari grec Aristides Leónides. Charles, el company de la néta del difunt, investigarà les circumstàncies en les quals tots els membres de la família són sospitosos. 

  

 Glenn Close, Terence Stamp, Max Irons, Gillian Anderson i Christina Hendricks són els protagonistes d'aquest thriller de misteri.

I com no una setmana més també trobem cinema francès aquesta setmana amb dues produccions de temàtiques molt explotades al cinema. La primera 'El buen maestro' on s'explora el canvi de vida d'un professor de col·legi quan es trasllada a un institut conflictiu de l'extraradi de París a donar classes. Allà descobreix que les aparences i que els joves estudiants el poden fer millor professor.

I no deixem França, però passem del drama escolar a la comèdia amb 'Carino, jo sóc tu' un film que arriba doblat al català amb Stephane De Groodt i Louise Bourgoin de protagonistes.Una parella d'amants decideixen posar fi a la seva infidelitat passant una última nit junts, però quan es desperten descobreixen que s'han intercanviat els cossos. Un fet que els complicarà el seu dia a dia originant-los situacions divertides i complicades a la vegada. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar