Publicitat
Publicitat

Nou intercanvi del Cor Indika

Aquest dissabte el Cor Indika i la coral francesa Jeux d’Ivis oferiran un concert conjunt a l'església de Sant Martí d'Empúries, en el marc d'un nou intercanvi. Des de fa deu anys, que les dues formacions fan intercanvis periòdics. 

Des de fa una dècada, el Cor Indika de l'Escala i la coral Jeux d’Ivis de Castanet Tolosan, del sud de França, fan intercanvis en què uns van a passar uns dies a casa dels altres, a la vegada que ofereixen un concert conjunt. L'última trobada va ser al 2016, i es va fer al país veí. Ara és el torn dels francesos de venir a l'Escala. L'intercanvi serà aquest cap de setmana i el concert s'ha programat per a les set de la tarda a l'església de Sant Martí d'Empúries.

D'altra banda, fruit de la cantada de caramelles solidària que el Cor Indika va oferir per Pasqua, s'han recaptat aliments i també uns 250 euros en metàl·lic, que donaran a l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Escala. Tal com explica Ramon Manent, la iniciativa buscava reinterpretar la tradició que amb les Caramelles es recollien botifarres i ous.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar