Publicitat
Publicitat

Jornada de portes obertes a l'Esculapi

Divendres comencen les preinscripcions pel curs vinent a les escoles de l'Escala. Durant aquesta setmana els centres educatius fan jornades de portes obertes per mostrar als pares els espais i el mètode de treball. Avui n'ha fet l'Escolapi i dijous serà el torn de l'Empúries.

Durant aquesta setmana els centres educatius de l'Escala fan jornades de portes obertes, i és que divendres vinent dia 13 comencen les preinscripcions pel curs vinent.El més matiner ha estat l'Escola Esculapi que ha presentat el seu projecte educatiu, els mètodes de treball, els materials i les instal·lacions a una vintena de pares que han assistit a la sessió informativa del matí.Del que es tracta és de donar la màxima informació per tal que puguin decidir a quin centre portar els seus fills.L'Escolapi es distingeix pel concepte formatiu.Dins aquesta línia, els projectes més destacats són els d'ambients i d'estudis.

L'Escola Esculapi és d'una línia , per tant només hi ha disponibles 25 places a primer de Primària.D'aquestes almenys una dotzena corresponen a nens que tenen germans a l'escola i per tant tenen preferència davant la resta a l'hora d'aconseguir plaça. És a dir que realment queden entre 11 i 14 places disponibles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar