Publicitat
Publicitat

Al forn el segon Campus Jove

L'àrea de joventut comença a perfilar la segona edició del campus jove d'estiu. Després de l'èxit de l'edició de l'any passat, es manté el format amb l'única novetat que s'amplia el calendari. Divendres es fa la reunió informativa i la setmana vinent s'obren les inscripcions.

Feia anys que a l'Escala es reivindicava una activitat de lleure d'estiu per a adolescents d'entre 14 i 18 anys. I l'èxit de la primera edició del Campus Jove, l'estiu passat, ha confirmat que va ser una bona iniciativa. Tant és així que ja s'està treballant en la segona edició per a l'estiu vinent i que es perfila amb molt poques novetats. La més destacada, l'ampliació de dies. Es passarà d'un mes a un mes i mig el campus; i les colònies passaran de tres a quatre dies.

Per a saber-ne més detall, tots els interessats en el campus jove són convocats a la reunió informativa convocada pel divendres vinent a les vuit del vespre a l'espai jove l'Esbotzada. Les inscripcions s'obriran la setmana vinent. El campus és pensat per a joves nascuts entre els anys 2001 i 2005.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar