Publicitat
Publicitat

Estrena visita romana Sine Tavola

Empúries ha estrenat un taller pràctic sobre gastronomia a l'antiguitat. Es diu Sine Tavola i a través d'ella els visitants, guiats per un esclau romà, compren productes d'època i amb ells cuinen plats típics romans.

Caius Aemilius, un esclau romà, treballador de la cuina d'un gran patrici de l'antiga ciutat romana d'Emporiae, és el guia del taller Sine Tavola, l'última activitat ideada des del Museu d'Empúries per al públic familiar. Els inscrits en aquest taller descobreixen el món de la gastronomia romana, des dels hàbits d'alimentació, els productes més corrents o els àpats més habituals en la vida quotidiana d'ara fa més de dos mil anys. De la mà de Caius Aemilius, grans i petits visiten criptopòrtic de la casa d'un gran patrici d'Empúries, l'han acompanyat al mercat i acabenat elaborant tres plats segons la tradició culinària romana.

La visita s'ha incorporat al programa regular de visites i tallers familiars que ofereix al llarg de l'any el Museu d'Arqueologia de Catalunya - Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar