Publicitat
Publicitat

Tercera edició de l'EscalaRock

La Sala Polivalent va acollir per tercer any consecutiu el macroconcert EscalaRock, enguany amb la particularitat de reconvertir-se en un festival de metall.

Un any més i ja en van tres l'Escala ha acollit el festival EscalaRock, un macroconcert que va néixer per donar sortida i visibilitat als grups locals i de proximitat. Per l'escenari de l'EscalaRock han passat grups de diferents estils com El Niño del Barrio, Peculiar Monkeys o Two Brothers. En aquesta tercera edició i a causa de problemes d'agenda molts grups no han pogut participar, per això des de l'organització es van moure fils per contactar amb altres bandes i finalment es va crear una cartellera de luxe amb la particularitat que tots els grups són de metall. 

  

 Una altra de les novetats ha estat el servei de bar amb sopar, una petició molt demanada doncs el festival s'inicia a les 20h de la tarda i s'allarga fins a les dues de la matinada. Aquesta edició ha comptat amb la participació d'un grup italià, una col·laboració possible gràcies al grup català Far'n'hate qui s'ha aconseguit diversos intercanvis amb el grup italià 'InFall'. Una experiència que no es descarta per altres edicions.

  

Enguany hi han participat Far'n'hate, Scorpora, InFall, Desafiant, La banda de l'agonia i Verbaline, tots ells d'estils diferents però amb el metall d'ingredient principal. La creació de festivals d'aquest estil, serveix a les bandes per presentar els seus nous treballs i donar-se a conèixer. Des de l'organització s'espera poder comptar per les pròximes edicions amb grups de diversos estils, com les primeres edicions. Tot i això no és descarta la creació d'un festival exclusiu de metall vista la bona acollida d'aquest tercer EscalaRock.

L´acte, d´accés gratuït, li donen suport l´Ajuntament, l´ADET i l´associació catalana de músics eclèctics.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar