Publicitat
Publicitat

17 concerts en el cicle de Clàssics l'Escala-Empúries

Després de l'aturada dels mesos d'hivern, torna el Cicle de Concerts Clàssics l'Escala-Empúries, que organitza l'Associació Cultural Pau Casals. En total, se n'han previst 17 fins a finals d'any i destaca un homenatge al mestre escalenc Lluís Albert el 19 de maig que es farà al CER.

Cada any coincidint amb la celebració de la Pasqua comença el cicle de concerts Clàssics l'Escala-Empúries, programats per l'Associació Cultural Pau Casals. Després de l'aturada dels mesos d'hivern, s'ha reprès la programació estable de les actuacions. Fins a finals d'any, l'Associació ha previst un total de 17 actuacions. La majoria es faran al recinte de l'església de Sant Martí d'Empúries, escenari habitual  ja que és un punt turístic de cares al bon temps, abandonant així l'Alfolí de la sal, que només es reserva pels mesos de tardor, en què el públic dels concerts és bàsicament local. De la programació d'aquest 2018, destaca la producció que porta per títol Lluís Albert; Cançons de tota una vida, que es farà el dia 19 de maig al CER. Serà un homenatge al mestre escalenc.

El tret de sortida del cicle de Clàssics es va fer el diumenge amb un concert de violí i piano que portava per títol Spirit of freedom, Esperit de llibertat, i que feia un repàs a la millor música romàntica polonesa amb motiu del centenari de la recuperació de la independència de Polònia. 

La pròxima cita dels Clàssics serà el 28 d'abril, amb un recital de piano amb obres de Debussy i Ravel.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar