Publicitat
Publicitat

Anna Maria Dalí protagonista de les estrenes

Aquesta setmana destaca el més nou de Ventura Pons, un film on repassa la vida d'Anna Maria Dalí, també hi ha acció amb 'Juego de ladrones' i la nova pel·lícula de Javier Fesser 'Campeones'.

La cartellera agafa uns dies des descans després de les vacances de Setmana Santa, doncs aquest divendres trobem una dosis reduïda de cinema. El film més taquiller de la setmana pot ser el nou thriller d'acció de Gerarld Butler 'Juego de Ladrones'.  

Tots els dies, el banc de la Reserva Federal de Los Ángeles treu de la circulació 120 milions de dòlars en efectiu. Un grup d'experimentats lladres planeja el seu gran atracament, però el departament del Sheriff de Los Ángeles, la brigada més temuda de la ciutat liderada per 'El gran Nick', no els ho posarà fàcil.El film suposa el debut a la direcció a Christian Gudegast i ja té confirmada la segona part, així que hi ha lladres de bancs per estona.  

La porducció espanyola de la setmana 'Campeones' el més nou de Javier Fesser, qui s'endinsa en un projecte del gènere de comèdia però amb una història molt humana. Campeones segueix en Marco, un entrenador de bàsquet professional que no està passant pel seu millor moment. Després d’una nit de borratxera i un accident de cotxe, acaba als jutjats. Com a conseqüència, perdrà la seva feina i la seva relació sentimental es trencarà. Davant aquest panorama, el protagonista també haurà d’enfrontar-se a un nou repte; fer d’entrenador d’un equip de bàsquet format per persones amb discapacitats intel·lectuals.

Javier Gutiérrez serà l’encarregat de ficar-se a la pell del protagonista, el qual estarà acompanyat per un grup d’actors debutants i amb diferents discapacitats, capaços de transmetre i explica a la pantalla gran la seva actitud vital, la falta de perjudicis i les ganes d'explicar les coses tal i com són.

El toc romàntic de la setmana el posa 'Inmersión' amb Alicia Vikander i James McAvoy de protagonistes. Una història d'amor que presenta els mons oposat de dos joves que es van conèixer per casualitat en un remot hotel de la costa normanda, on es preparen per a perilloses missions i es van enamorar gairebé en contra de la seva voluntat. Al separar-se, es descobreix que ell treballa per al servei secret britànic i ella és una bio-matemàtica que treballa en un projecte d'immersió a la recerca de l'origen de la vida al planeta Terra.

Ventura Pons porta a la gran pantalla 'Miss Dalí' la història d'Anna Maria Dalí la germana del famós pintor. Anna Maria Dalí es quatre anys més jove que el seu germà Salvador i s’adoren. Ben aviat gaudeixen del gran ambient progressista de l’Espanya de García Lorca, Buñuel.... Una felicitat que es trenca amb l’esclat de les guerres europees, l’arribada de la sempre misteriosa Gala i amb l’impressionant èxit mundial de Salvador, un dels més grans pintors del s. XX.Una història quasi irreal d’amor, però també de rancúnies i ambicions, explicada per un testimoni excepcional, la pacient Anna Maria, Miss Dalí. Siân Philips , Josep Maria Pou , Claire Bloom , Vicky Peña , Joan Carreras , Joan Pera , Eulàlia Ballart  i Jose Carmona són alguns dels actors d'aquest film . 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar