Publicitat
Publicitat

Dilluns comença la creació de l'itinerari segur a l'entorn de l'escola l'Esculapi

Dilluns començaran les obres per a crear un itinerari segur que connecti l'escola l'Esculapi amb Riells de dalt. Aquest projecte de millora de l'entorn del centre de primària també inclou la construcció d'una gran zona verda al solar que hi ha entre l'Esculapi i Ballmanetes. En aquest cas, està previst que aquest parc obri portes el curs vinent.  

Amb els pressupostos participatius del 2017, els veïns de l'Escala van proposar de fer un itinerari segur que connecti l'escola l'Esculapi amb Riells de dalt i la construcció d'una zona verda en el solar que hi ha entre l'escola i la llar d'infants, a més de la millora del parc que ja hi ha a davant del centre. L'espai tindrà diferents zones pensades per a nens i nenes de totes les edats: jocs per als pàrvuls, taules i cadires per a pícnic, estructures per a nens de primària i jardí i llocs d'ombra per als més grans. Aquest parc infantil obrirà portes de cares al curs vinent.

Aquesta zona verda es fa a proposta dels alumnes de l'Esculapi però se'n beneficiarà tot el municipi. Tindrà un horari d'obertura i tancament, com ja s'aplica amb la plaça Catalunya. Pel que fa a les obres de la creació dun itinerari segur fins a Riells de dalt començaran aquest dilluns i inclouen la delimitació d'un carril bici.

Aquests dos projectes de millora de l'entorn de l'escola l'Esculapi compten amb un pressupost inicial de 160.000 euros. D'altra banda, les obres d'adequació del carrer Enric Serra avancen i els treballs a la placeta del Peix obliguen a fer canvis de circulació als carrers Gràcia i Calvari. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar