Publicitat
Publicitat

S'avança en el projecte d'ampliació del CAP de l'Escala

El projecte d'ampliació del CAP de l'Escala és una prioritat pel Departament de Salut i tan bon punt es disposi de pressupostos s'estudiarà l'obra. És un dels temes que es va posar sobre la taula en l'últim Consell de Salut municipal celebrat a l'Ajuntament de l'Escala.

Si fa un temps es va plantejar l'opció d'ampliar l'edifici del Centre d'Atenció Primària de l'Escala, atès que l'Ajuntament estava disposat a cedir un terreny colindant, ara el Departament de Salut ha confirmat que aquest projecte és una prioritat. Segons explica l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ara aquesta obra només depèn de la creació del nou govern i de l'aprovació dels pressupostos catalans. Aquest i altres temes es van tractar en el Consell de Salut municipal de l'Escala, que es reuneix periòdicament. 

Al Consell de Salut també es va posar sobre la taula l'opció que tots els espais dels centres educatius siguin considerats Entorn sense fum.

En el Consell de Salut municipal de l'Escala hi ha representants de l'Ajuntament, l'àrea bàsica de Salut i el CAP, el sector farmacèutic, entitats del tercer sector, veterinaris i els cossos de seguretat. L'objectiu és que sigui un espai de debat i punt de trobada dels diferents actors relacionats amb la salut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar