Publicitat
Publicitat

López Brothers guanyen la segona edició del concurs Mostra’t Cheff de l'Escala

López Brothers guanyen la segona edició del concurs Mostra’t Cheff de l'Escala, que es va celebrar el cap de setmana abans de Setmana santa. Enguany el certamen va comptar amb la participació de sis grups, tots de la categoria juvenil, ja que no se'n va apuntar cap de la categoria d'adults. El nivell dels participants respecte a la primera edició ha pujat.

La parella formada pel germans López, i que es va batejar amb el nom de López Brothers, va ser la guanyadora de la segona edició del concurs de cuina per a joves Mostra't Cheff, que es va celebrar aquesta Setmana santa a l'Escala. Enguany el certamen, impulsat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de l'Escala, va comptar amb la participació de sis equips, que corresponien a la categoria juvenil, de 12 a 17 anys. Havien d'elaborar dos plats freds: un entrant salat i unes postres dolces. Disposaven de mitja hora per a fer les seves receptes. Tots els participants van elaborar plats molt originals i que van obtenir molt bona valoració per part del jurat. Les receptes es van basar sobretot en fruita i verdura fresques.

El jurat va estar format per Neus Galceran, afeccionada a la cuina, Sílvia Carrasco, col·laboradora de l'Esbotzada jove, i Maria Blanco, tècnica de Joventut a l'Ajuntament de Vilafant. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar